Vill du vara med om att utvecklas i en växande verksamhet med fokus på digitalisering och rådgivning? Trivs du i den sociala, rådgivande rollen och med utmaningarna som digitaliseringen erbjuder?

Elera är en fullservicebyrå inom ekonomi, lön, företagsnära tjänster och affärsrådgivning. Vi är drivna av att hjälpa våra kunder att skapa resultat och framgång! Vi vill nyttja fördelarna med digitaliseringen för våra kunders redovisning och rapportering. Är det du som tillsammans med oss vill vara med och utveckla Sveriges bästa redovisningsbyrå?

Vi är drivna av att hjälpa våra kunder att skapa resultat och framgång! Vi utvecklar hela tiden våra digitala tjänster så det ska kännas modernt, kul och effektivt att jobba hos oss. Vi gillar fördelarna med digitaliseringen för våra kunders redovisning och rapportering. Detta hjälper våra kunder mot enklare, bättre, lönsammare företagande, att växa och nå längre.

Vad erbjuder vi dig? – Vi är måna om din utveckling och välmående. Vi ser mer än bara siffror – vi arbetar i ett öppet klimat och med en familjär stämning, Vi utvecklas tillsammans.

Du får jobba i ett växande bolag med stora möjligheter till en spännande framtid. Vi har lång erfarenhet kring företagande och närhet till bred kompetens samt ett nätverk av specialister.

Hälsa och välmående är något vi värderar högt därför är en flexibel vardag, kollektivavtal och bra förmåner en självklarhet för oss.