Det här kan vi göra för er

Vi hjälper Er med er löpande bokföring, redovisning och löneadministrationen och mycket, mycket mer.

Vi erbjuder våra kunder det bästa av två världar, automatiserad bokföring och personlig rådgivning i en helhetslösning.

Jobba där ni vill. Vi arbetar i webbaserade bokföringsprogram som förenklar Er vardag. Ni får enkelt ordning och reda på er verksamhet utan onödiga pappershögar. Ni kan smidigt registrera verifikationer och leverantörsfakturor och det finns en mängd smarta funktioner som underlättar arbetet – oavsett om ni sitter ute på landet, vid havet eller vid er arbetsplats.

Redovisning

Ni väljer hur mycket av er redovisning som ni vill göra själva och vi tar ansvar för den del som ni inte vill eller kan göra. Vi bistår med vår expertis och föreslår system samt upplägg så att det blir så effektivt som möjligt.

Bokslut / Årsredovisning / Deklaration

Oavsett storlek på ert bolag, om ni har ett fåmansaktiebolag, kan vi hjälpa Er med bokslut, årsredovisning och delårsrapportering. Vi kan även hjälpa Er med bolagets inkomstdeklaration såväl som Er privata.

Koncernredovisning

Vi är certifierade inom Koncernredovisning

Interim

Om ni behöver hjälp att strukturera er ekonomifunktion, om ni har behov av en ekonomichef/CFO som bistår i bokslutet eller om ni behöver en controller som hjälper er från tid till annan med analys, så kan vi lösa det.

Lön

Vi kan hjälpa Er med löner, vi har erfarenhet från flera olika branscher och avtalstyper. Idag sköter vi lönehantering som sträcker sig från någon enstaka till över 250 st anställda. Våra system är förberedda så att ni, om ni själva vill, kan göra tidrapporter eller reseräkningar direkt i vårt system. På så sätt kan vi kapa ett led i administrationen vilket vi gillar. Om inte, så gör vi det åt er.

Rådgivning och Prognoser

Vi ser till att Ni löpande har kontroll över er likviditet och är gärna bollplank i frågor om företagets ekonomi.

Elera Online

Som kund hos oss erbjuds ni tillgång till Elera Online. Här kan vi smidigt dela dokument med varandra och kommunicera. Ni behöver inte längre skicka brev eller e-post med känslig information utan sparar allt digitalt på ett ställe.

Dela med dina kontakter