Redovisning

Du väljer hur mycket av din redovisning som du vill göra själv och vi tar ansvar för den del som du inte vill eller kan göra. Vi bistår med vår expertis och föreslår system samt upplägg så att det blir så effektivt som möjligt.

 

Jobba där du vill

Du får enkelt ordning och reda på din verksamhet utan onödiga pappershögar. Du kan smidigt registrera verifikationer och leverantörsfakturor och det finns en mängd smarta funktioner som underlättar arbetet – oavsett om du sitter ute på landet, vid havet eller på jobbet som vanligt.

 

Fotografera dina kvitton med telefonen

Fotografera dina kvitton direkt i en app. Hitta dina kvitton snabbt och enkelt när du behöver dem. Dina kvitton lagras och kommer in i bokföringen direkt. Så snart du har handlat någonting är det bara att fotografera kvittot med din telefon. Bilden lagras och du kan komma åt den överallt. Skatteverket vill dock gärna att du spar dina originalkvitton som tidigare.

 

Maila din bokföring

Papperslöst och personligt, går det ihop? Vi är en redovisningsbyrå som älskar smidiga lösningar, skicka in den löpande bokföringen till oss på mail eller via din mobil. Självklart kan du även fortfarande välja att posta bokföringen, även om vi älskar digitala lösningar.