Det här kan vi göra för er

Vi hjälper dig med din löpande bokföring, redovisning och löneadministrationen och mycket, mycket mer.

Vi erbjuder våra kunder det bästa av två världar, automatiserad bokföring och personlig rådgivning i en helhetslösning.

Jobba där du vill. Vi arbetar i webbaserade bokföringsprogram som förenklar din vardag. Du får enkelt ordning och reda på din verksamhet utan onödiga pappershögar. Du kan smidigt registrera verifikationer och leverantörsfakturor och det finns en mängd smarta funktioner som underlättar arbetet – oavsett om du sitter ute på landet, vid havet eller på jobbet som vanligt.

Redovisning

Du väljer hur mycket av din redovisning som du vill göra själv och vi tar ansvar för den del som du inte vill eller kan göra. Vi bistår med vår expertis och föreslår system samt upplägg så att det blir så effektivt som möjligt.

Bokslut / Årsredovisning / Deklaration

Oavsett storlek på ditt bolag, om du har ett fåmansaktiebolag, kan vi hjälpa dig med bokslut, årsredovisning och delårsrapportering. Vi kan även hjälpa dig med bolagets inkomstdeklaration såväl som din privata.

Koncernredovisning

Vi är certifierade inom Koncernredovisning

Interim

Om du behöver hjälp att strukturera din ekonomifunktion, om du har behov av en ekonomichef/CFO som bistår i bokslutet eller om du behöver en controller som hjälper dig från tid till annan med analys, så kan vi lösa det.

Lön

Vi kan hjälpa er med löner, vi har erfarenhet från flera olika branscher och avtalstyper. Idag sköter vi lönehantering som sträcker sig från någon enstaka till över 250 st anställda. Våra system är förberedda så att ni, om ni själva vill, kan göra tidrapporter eller reseräkningar direkt i vårt system. På så sätt kan vi kapa ett led i administrationen vilket vi gillar. Om inte, så gör vi det åt er.

Rådgivning och Prognoser

Vi ser till att Ni löpande har kontroll över er likviditet och är gärna bollplank i frågor om företagets ekonomi.

Elera Online

Som kund hos oss erbjuds du tillgång till Elera Online. Här kan vi smidigt dela dokument med varandra och kommunicera. Du behöver inte längre skicka brev eller e-post med känslig information utan sparar allt digitalt på ett ställe.

Fotografera dina kvitton med telefonen

Fotografera dina kvitton direkt i en app. Hitta dina kvitton snabbt och enkelt när du behöver dem. Dina kvitton lagras och kommer in i bokföringen direkt. Så snart du har handlat någonting är det bara att fotografera kvittot med din telefon. Bilden lagras och du kan komma åt den överallt. Skatteverket vill dock gärna att du spar dina originalkvitton som tidigare.

Samarbeta med Elera

Så flyttar du över företagsadministrationen till oss

Vi startar gärna med ett möte. Oftast ses man två gånger innan ett samarbete inledes och en tredje gång för att stämma av.
1. Behovsanalys
2. Uppstart
3. Support/uppföljning

Papperslöst och personligt, går det ihop?

Japp! …Vi älskar smidiga lösningar och Självklart kan du fortfarande även välja att posta bokföringen.

Dela med dina kontakter