Det här är Elera

Vårt huvudsyfte är att hjälpa våra kunder att maximera sin potential och bli så lönsamma som möjligt. Bokföring ska göras bra, effektivt och i tid, Det är en självklarhet. Våra kunder ska kunna använda redovisningen till att fatta rätt beslut i rätt tid och på så sätt följa sin lönsamhet i verksamheten så mycket som möjligt i realtid.

Elera AB är medlem i FAR. Det betyder att vi förbinder oss att följa Svensk Redovisningsstandard (Reko) och att vi genomgår regelbunden kvalitetssäkring.

Elera AB är en fullservicebyrå som har funnits sedan 2017. Den ena ägaren har drivit verksamheten i annan form sedan 2010. Vi är idag på väg att expandera, anställa och utbilda fler auktoriserade konsulter.

Vi söker ständig förbättring och ligger i redovisningsbranschens framkant i dess resa mot digitalisering, automatisering och mer rådgivning. Vi samarbetar med redovisningsbyråer i Danmark och Norge och har ständigt ett öga på vår omvärld. Vi strävar hela tiden till att vara ett attraktivt företag för både kunder och medarbetare.

Elera AB är en fullservicebyrå som har funnits sedan 2017. Ägaren Ramona Liungman har drivit verksamheten i annan form sedan 2010. Vi är idag på väg att expandera, anställa och utbilda fler auktoriserade konsulter.

Vårt huvudmål är att hjälpa våra kunder att maximera sin potential och bli så lönsamma som möjligt. Bokföring ska göras bra, effektivt och i tid, det är en självklarhet. Vi gör det och fortsätter med nästa steg.

Våra kunder ska kunna använda redovisningen till att fatta rätt beslut i rätt tid och på så sätt följa sin lönsamhet i verksamheten så mycket som möjligt i realtid.

Elera AB är medlem i FAR. Det betyder att vi förbinder oss att följa Svensk Redovisningsstandard (Reko) och att vi genomgår regelbunden kvalitetssäkring.

Vi söker ständig förbättring och vill följa bokföringsbranschens resa mot digitalisering samt automatisering. Vi vill vara ett attraktivt företag för både kunder och medarbetare.

Vi vänder oss till alla företag som uppskattar vår kompetens

Inom

…alla verksamhetsområden i alla dess former, konstellationer och faser.

Vår pågående resa med att utveckla Elera och vår erfarenhet från såväl mindre som betydligt större företag i olika faser gör oss till bättre rådgivare.

Att ta över och förändra en byrå – en intervju med Ramona

Spela videoklipp

Dela med dina kontakter